NL  DE
 

E-mail-marketing klanten en referenties

E-mail is snel, makkelijk en goedkoop. Veel bedrijven en organisaties gebruiken e-mail daarom als marketinginstrument. Maar weet u ook hoe veelzijdig e-mailmarketing kan zijn? Digital Herald heeft jarenlange ervaring in het adviseren en assisteren van klanten op dit gebied en laat u graag een aantal voorbeelden zien:

Enschede Promotie brengt maandelijks een overzicht uit van evenementen en activiteiten in de regio.

Van Nieuwjaarsborrel tot Glazen Huis, als er iets gebeurt in Enschede zijn de abonnees van de nieuwsbrief de eerste die het weten!

  Ilios reizen
Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem gebruikt Digital Herald om regelmatig klanten te informeren over nieuwe arrangementen en speciale acties.

Als onderdeel van de nieuwe online propositie door SQUAL heeft de nieuwsbrief van Erfgoed Bossem een make-over ontvangen waardoor deze perfect op de vernieuwde website aansluit!

 

De gemeente Enschede gebruikt Digital Herald om winkeliers en omwonenden op de hoogte te stellen van werkzaamheden in de stad.

Met segmentatie wordt er voor gezorgd dat de juiste boodschap bij de juiste groep personen terecht komt. Hiervoor heeft de gemeente verschillende templates laten ontwikkelen.

 

  Gemeente Enschede

 

Innotec

Digital Herald maakt het voor Innotec mogelijk om zijn specifieke doelgroep (professionals in bouw, industrie en mobiliteit) direct te benaderen met aanbiedingen en feestelijke acties.

Ook wordt Digital Herald ingezet voor klantonderzoeken.

Zusterbedrijf SQUAL houdt van duidelijk en doelgericht communiceren met klanten. Maar af en toe uit de band springen, daar zijn ze ook niet vies van!

Met regelmaat ontvangen klanten de laatste avonturen van SQUAL in hun mailbox.

 

  SQUAL media

 

RJ Safety & Security

RJ Safety & Security is een van de bekendste beveiligers van Oost-Nederland. Via Digital Herald is het bedrijf in staat om gemakkelijk en in haar eigen huisstijl alle werknemers goed te informeren over het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

Daarnaast gebruikt RJ Safety & Security Digital Herald om externe partijen op de hoogte te houden op het gebied van veiligheid en beveiliging.

 

Stimuland is een onafhankelijke stichting die in opdracht van locale overheden duurzame projecten uitvoert op het platteland.

Enkele keren per jaar doet de stichting van haar werkzaamheden verslag in een nieuwsbrief naar leden en externen.

 

  Stimuland

 

Yours

Yours Personeelsdiensten verzekert werkgevers en werkzoekenden van een actieve, integere benadering.

Als onderdeel van haar open communicatiebeleid krijgen beide doelgroepen wekelijks het voor hen belangrijkste nieuws, direct vanuit Digital Herald.

 

STYB ging het nieuwe jaar in met een scherpe, nieuwe propositie, een nieuwe naam (STYB, Stick To Your Business) en een compleet nieuwe huisstijl, doorgevoerd in alle online en offline dragers.

Natuurijk ontbrak hier een nieuwe digitale nieuwsbrief niet aan!

 

  Stimuland

 

 

Naast deze klanten verzorgt Digital Herald ook campagnes voor de volgende klanten:

Referenties

Nieuwsberichten

Voordelen van een e-mailmarketingkalender

Feestdagen, seizoenswisselingen en speciale dagen zoals Prinsjesdag zijn terugkerende momenten op de jaarkalender, waar je op in kunt spelen..

Hele artikel lezen

Hoge(re) respons op actiematige e-mail

Een duidelijke call-to-action spoort lezers aan tot actie. Kies bewust voor een afwijkende opmaak..

Hele artikel lezen

E-mailmarketing in crisistijd, belangrijker dan ooit

E-mail is nu misschien nog wel een belangrijker als marketinginstrument dan ooit.

Hele artikel lezen

Emailmarketingcampagnes met impact

Emailmarketing campagnes met meer impact.

Hele artikel lezen

separator_right Alle nieuwsberichten

Digital Herald Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!
Volg ons op Twitter

X