NL  DE
 

Diverse aanvullende e-mail marketing diensten

Vakkundig advies bij het opzetten van e-mailcampagnes

Omdat onze specialisten al meer dan tien jaar actief zijn op het gebied van nieuwe en traditionele media, weet Digital Herald als geen ander op welke manier uw bedrijf optimaal gebruik kan maken van de beschikbare communicatiemiddelen.

Dit heeft alles te maken met maatwerk. Wij adviseren u graag bij een optimale integratie van e-mailcampagnes met uw overige uitingen. Digital Herald is hierin meer dan een stuk gereedschap: het is de missing link die uw communicatiemiddelen kan koppelen.

Ontwikkelen van e-mailtemplates

Digital Herald is specialist in het ontwikkelen van professionele e-mail templates. Het is mogelijk om door Digital Herald een template te laten ontwerpen en ontwikkelen die geheel aansluit op uw eigen huisstijl. Deze wordt niet alleen door ons ontworpen en omgezet naar HTML, maar ook uitvoerig door ons getest voor een optimale weergave in de 26 belangrijkste e-mailprogramma's.

Optimaliseren van templates

Voor het effectief overbrengen van uw boodschap is het belangrijk dat uw e-mail er bij elke ontvanger goed uit ziet, ongeacht het platform of programma. De door Digital Herald ontwikkelde e-mailtemplates worden uitvoerig door ons getest in de 26 meest gebruikte e-mailprogramma's waaronder Outlook, MacMail, Hotmail en Gmail.

Hebt u zelf een ontwerp gemaakt? Neem contact met ons op en wij testen en corrigeren uw nieuwsbrief waar nodig. Ook geven wij u graag inhoudelijke feedback!

Redactionele ondersteuning

Digital Herald ondersteunt u ook graag inhoudelijk bij de samenstelling van uw nieuwsbrieven. Wanneer u dat wilt, verzorgen wij reportages, nieuwsverhalen, achtergrondstukken en interviews over de onderwerpen die u voor uw bedrijf van belang acht. Ook de fotoredactie voor deze artikelen kan Digital Herald professioneel voor u verzorgen.

Onze redactionele inbreng kan zich natuurlijk zich ook beperken tot eindredactie of een incidenteel artikel op maat, en is het mogelijk om ons periodiek in te schakelen voor het uitbrengen van uw e-mail nieuwsbrief. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Integratie van de aan- en afmeldprocedure binnen uw website

Om te voldoen aan alle e-mailmarketings regels dient u op uw eigen website ontvangers van de nieuwsbrief de mogelijkheid te geven zich aan- of af te melden.

U ontvangt van ons de benodigde code die door uzelf (of door derden) geplaatst kan worden. Daarnaast kunnen specifieke velden (bijvoorbeeld voornaam, achternaam, en geslacht) in deze formulieren worden opgenomen.

Alle in- en uitschrijvingen worden direct in Digital Herald verwerkt. U start dus gelijk met de opbouw van een adressenbestand. Omdat Digital Herald automatisch Opt-in-berichten, uitschrijvingen en bounceberichten verwerkt bent u er altijd zeker van dat u voldoet aan de Code e-mail en SPAM-wetgeving.

Nieuwsberichten

Voordelen van een e-mailmarketingkalender

Feestdagen, seizoenswisselingen en speciale dagen zoals Prinsjesdag zijn terugkerende momenten op de jaarkalender, waar je op in kunt spelen..

Hele artikel lezen

Hoge(re) respons op actiematige e-mail

Een duidelijke call-to-action spoort lezers aan tot actie. Kies bewust voor een afwijkende opmaak..

Hele artikel lezen

E-mailmarketing in crisistijd, belangrijker dan ooit

E-mail is nu misschien nog wel een belangrijker als marketinginstrument dan ooit.

Hele artikel lezen

Emailmarketingcampagnes met impact

Emailmarketing campagnes met meer impact.

Hele artikel lezen

separator_right Alle nieuwsberichten

Digital Herald Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!
Volg ons op Twitter

X