NL  DE
 

Ontwikkelen van e-mailmarketing templates

Digital Herald is specialist in het ontwikkelen en optimaliseren van professionele e-mail-templates. Het is mogelijk om door Digital Herald een template te laten ontwerpen en ontwikkelen die geheel aansluit op uw eigen huisstijl. Deze wordt niet alleen door ons ontworpen en omgezet naar HTML, maar ook uitvoerig door ons getest voor een optimale weergave in de 26 belangrijkste e-mailprogramma's. Het is ook mogelijk om een bij ons een bestaande e-mailmarketing template te laten optimaliseren.

Een goede e-mailtemplate bouwen is een vak apart. De specialisten van Digital Herald weten uit ervaring wat wel, en wat niet werkt in e-mail marketing.

Het begint met een degelijke vormgeving: een e-mailbericht dat op zichzelf staat, maar ook naadloos aansluit op uw huisstijl. Een professioneel opgemaakte e-mail wekt vertrouwen bij uw klanten, en geeft uw contacten een goede indruk.

Niet alleen het uiterlijk moet de aandacht van de ontvanger trekken, ook inhoudelijk is het belangrijk dat de boodschap goed overkomt. Door middel van Call-to-action elementen wordt de ontvanger verleid om de gewenste actie te ondernemen.

Dan zijn er nog de wettelijk verplichte elementen in elke nieuwsbrief: een link naar een webversie, en een mogelijkheid voor de ontvanger om zich af te melden van uw adreslijst.

Al deze elementen worden door ons voor u samengebracht in een degelijk gecodeerde e-mail, die niet alleen aan alle bovenstaande eisen voldoet maar ook compatibel is met de meestgebruikte e-mailclients.

Nieuwsberichten

Voordelen van een e-mailmarketingkalender

Feestdagen, seizoenswisselingen en speciale dagen zoals Prinsjesdag zijn terugkerende momenten op de jaarkalender, waar je op in kunt spelen..

Hele artikel lezen

Hoge(re) respons op actiematige e-mail

Een duidelijke call-to-action spoort lezers aan tot actie. Kies bewust voor een afwijkende opmaak..

Hele artikel lezen

E-mailmarketing in crisistijd, belangrijker dan ooit

E-mail is nu misschien nog wel een belangrijker als marketinginstrument dan ooit.

Hele artikel lezen

Emailmarketingcampagnes met impact

Emailmarketing campagnes met meer impact.

Hele artikel lezen

separator_right Alle nieuwsberichten

Digital Herald Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!
Volg ons op Twitter

X