NL  DE
 

Digital Herald en Social Media

Social Media zijn anno 2011 niet meer weg te denken uit het Internetlandschap. Hebt u een Hyves of Facebook pagina, of is uw bedrijf vertegenwoordigd op Twitter of LinkedIn? Maak uw doelgroep hierop attent door een koppeling te maken naar deze pagina's vanuit uw nieuwsbrief.

Let er hierbij wel op dat uw aanwezigheid op deze Social Media iets toevoegt aan de dienstverlening vanuit uw bedrijf. Het kan namelijk nadelig in uw voordeel werken wanneer u verwijst naar een Twitter-pagina die een maand geleden voor het laatst is bijgewerkt. Of wanneer u zich wel openstelt voor reacties vanuit het publiek, maar daar vervolgens niets mee doet.

Wij kunnen voor u een koppeling maken tussen Digital Herald en het sociale medium waar u op vertegenwoordigd bent. Zo kan, iedere keer als u een e-mailcampagne verstuurt, een update worden gestuurd naar uw volgers. Zo bereikt u met gemak een groter publiek! Neem met ons contact op als u hier meer over wilt weten.

Nieuwsberichten

Voordelen van een e-mailmarketingkalender

Feestdagen, seizoenswisselingen en speciale dagen zoals Prinsjesdag zijn terugkerende momenten op de jaarkalender, waar je op in kunt spelen..

Hele artikel lezen

Hoge(re) respons op actiematige e-mail

Een duidelijke call-to-action spoort lezers aan tot actie. Kies bewust voor een afwijkende opmaak..

Hele artikel lezen

E-mailmarketing in crisistijd, belangrijker dan ooit

E-mail is nu misschien nog wel een belangrijker als marketinginstrument dan ooit.

Hele artikel lezen

Emailmarketingcampagnes met impact

Emailmarketing campagnes met meer impact.

Hele artikel lezen

separator_right Alle nieuwsberichten

Digital Herald Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!
Volg ons op Twitter

X